مفهوم کایزن در مدیریت کیفیت چیست؟

مفهوم کایزن در مدیریت کیفیت چیست؟ مطالعه در 5 دقیقه

مفهوم کایزن در مدیریت کیفیت: کایزن، یک اصطلاح ژاپنی که به “بهبود مستمر” ترجمه می شود، در قلب اصول مدیریت کیفیت قرار دارد. کایزن که به طور گسترده به عنوان عنصر اساسی روش های تولید ناب در نظر گرفته می شود، مظهر اخلاق پیشرفت مداوم است. حول محور حذف سیستماتیک ناکارآمدی ها، افزایش بهره وری و پرورش پیشرفت دائمی در جنبه های خاص عملیات سازمانی می چرخد.

مفهوم کایزن در مدیریت کیفیت چیست؟ مطالعه در 5 دقیقه ادامه مطلب »

شرکت های معتبر صدور گواهینامه ایزو 9001 – تهران، اصفهان، سمنان، مشهد

شرکت های معتبر صدور گواهینامه ایزو 9001 – تهران، اصفهان

لیست شرکت های معتبر صدور گواهینامه ایزو 9001 کدامند؟ CB های معتبر تحت اعتبار انجمن اعتباربخشی IAF نهادهای معتبر صدور گواهینامه ایزو 9001 هستند. دفتر مرکزی CB های معتبر که به صورت نمایندگی فعالیت می کنند اغلب در تهران واقع شده است، اما متقاضیان اخذ گواهینامه ISO 9001:2015 در شهرهای دیگر همانند سمنان، اصفهان، تبریز، مشهد، اهواز و … می توانند با آنها ارتباط بگیرند و اقدام به دریافت گواهینامه ایزو 9001 نمایند.

شرکت های معتبر صدور گواهینامه ایزو 9001 – تهران، اصفهان ادامه مطلب »

بهبود مستمر چیست و چرا اهمیت دارد؟

بهبود مستمر چیست و چرا اهمیت دارد؟ 4 مرحله PDCA در اجرا

Continuous improvement “بهبود مستمر” که اختصاراً CI نامیده می شود به عنوان مفهومی حیاتی در میان سیستم‌ها و چارچوب‌های مدیریت کیفیت

بهبود مستمر چیست و چرا اهمیت دارد؟ 4 مرحله PDCA در اجرا ادامه مطلب »

گواهینامه GHP چیست: 3 مراحل اخذ گواهینامه GHP

گواهینامه GHP چیست: 3 مراحل اخذ گواهینامه GHP

گواهینامه GHP، مخفف “روش های بهداشتی خوب”، به عنوان یک استاندارد حیاتی با هدف اطمینان از اجرای دقیق پروتکل های بهداشتی در صنعت فرآوری مواد غذایی، به ویژه در مکان هایی مانند هتل ها، رستوران ها و موسسات مختلف مرتبط با مواد غذایی عمل می کند. این چارچوب گواهینامه نقش اساسی در حفاظت از تولید اقلام غذایی، تضمین ایمنی و مناسب بودن آنها برای مصرف انسانی ایفا می کند. علاوه بر این، گواهینامه GHP به عنوان سنگ بنای پذیرش و ادغام سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی پیچیده تر، از جمله GMP (روش های تولید خوب)، HACCP (تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی) و ISO 22000 عمل می کند.

گواهینامه GHP چیست: 3 مراحل اخذ گواهینامه GHP ادامه مطلب »

PMBOK چیست؟ استاندارد دانش مدیریت پروژه (10 حوزه اجرای PMBOK)

PMBOK چیست؟ استاندارد مدیریت پروژه (10 حوزه اجرای PMBOK)

PMBOK چیست؟ PMBOK مخفف Project Management Body Of Knowledge است که بیانگر استاندارد دانش مدیریت پروژه مرتبط با مدیریت پروژه است که اغلب به فارسی به عنوان محدوده دانش مدیریت پروژه یا به عبارت ساده تر، دانش مدیریت پروژه ترجمه می شود.

PMBOK چیست؟ استاندارد مدیریت پروژه (10 حوزه اجرای PMBOK) ادامه مطلب »

ایزو 22000 و HACCP – تفاوت ها و شباهت ها

ایزو 22000 و HACCP – تفاوت ها و شباهت ها

ISO 22000 و سیستم HACCP نقش اساسی در تضمین ایمنی جهانی مواد غذایی دارند. ISO 22000 استانداردهایی را برای سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی تعیین می کند، در حالی که سیستم HACCP یک رویکرد هدفمند برای پیشگیری از خطرات در سراسر فرآیند تولید مواد غذایی ارائه می دهد. هر دو به طور قابل توجهی به هدف کلی ارائه محصولات غذایی ایمن و با کیفیت بالا به مصرف کنندگان در سراسر جهان کمک می کنند.

ایزو 22000 و HACCP – تفاوت ها و شباهت ها ادامه مطلب »

گواهی ایزو برای شرکت های ساختمانی (10 گواهینامه ایزو صنعت ساختمان سازی)

گواهی ایزو برای شرکت های ساختمانی

کدام گواهینامه های ایزو می تواند به یک شرکت ساختمانی کمک کند؟ پیاده سازی یک IMS بر اساس چارچوب Annex SL به شرکت های ساختمانی اجازه می دهد تا استانداردهای ISO مختلف مانند استاندارد ایزو 9001 برای مدیریت کیفیت، استاندارد ایزو 14001 برای مدیریت محیط زیست، استاندارد ایزو 45001 برای ایمنی و بهداشت شغلی و ISO 27001 برای امنیت اطلاعات را یکپارچه کنند.

گواهی ایزو برای شرکت های ساختمانی ادامه مطلب »

گواهینامه ایزو برای مراکز آموزشی چیست؟ 9 ایزو آموزشی

گواهینامه ایزو برای مراکز آموزشی

گواهینامه ایزو برای مراکز آموزشی چیست؟ سازمان بین المللی استاندارد ISO برای ارتقاء سطح کیفی خدمات آموزشی استانداردهایی تدوین کرده همانند استاندارد ایزو 29990، استاندارد ایزو 29995، استاندارد ایزو 29993، استاندارد ایزو 21001، استاندراد ایزو 9001، استاندارد ایزو JTC 1/SC 36، استاندارد ایزو 40180، استاندارد ایزو 29994 یا استاندارد IWA2 مربوط به ارزیابی و بهبود کیفیت در مراکز آموزشی، را تدوین کرده است.

گواهینامه ایزو برای مراکز آموزشی ادامه مطلب »

مراحل پیاده سازی سیستم مدیریت ایمنی (HSE-MS) – 9 مرحله مهم

مراحل پیاده سازی سیستم مدیریت ایمنی (HSE-MS) – 9 مرحله مهم

HSE به شدت بر روی سیستم های مدیریت ایمنی برای انطباق متمرکز است. بنابراین، پیاده سازی یک سیستم ایمنی تحت یکی از استانداردهای موجود ممکن است سازمان شما را جلوتر از بازی قرار دهد. 9 مرحله پیاده سازی الزامات سیستم مدیریت ایمنی به شرح زیر است:

مراحل پیاده سازی سیستم مدیریت ایمنی (HSE-MS) – 9 مرحله مهم ادامه مطلب »

ایزو 21102 چیست؟ استاندارد بین المللی در صنعت گردشگری

ایزو 21102 چیست؟

ایزو 21102 چیست؟ استاندارد ISO 21102:2020 این سند الزامات و توصیه‌های شایستگی‌ها و نتایج مورد انتظار مرتبط با شایستگی‌ها را برای رهبران فعالیت‌های گردشگری ماجراجویی مشترک برای هر فعالیت گردشگری ماجراجویانه ایجاد می‌کند که می‌تواند بر کیفیت و ایمنی خدمات ارائه‌شده تأثیر بگذارد.

ایزو 21102 چیست؟ ادامه مطلب »

پیمایش به بالا